Gutta cavat lapidem - Az esőcsepp kivájja a követ - Könyvbemutató

2016. április 28-án 17 órától a Szegedi Akadémiai Bizottság Székházában kerül sor a Gutta cavat lapidem - Hallgatói tanulmányok a neveléstörténet tárgyköréből című kötet bemutatására.

A könyvben hét tehetséges fiatal kapott teret, hogy bemutatkozzon a kutatási területéhez kapcsolódó tanulmánnyal. A kötet szerzői Kiss Nikolett, Szabó Dóra Éva, Rák Ágnes, Takács Ildikó, Nagy Mariann és Pákozdi Enikő az SZTE JGYPK szociálpedagógia szakos hallgatói, a Kiss Áron Neveléstörténeti Tehetségműhely tagjai, valamint Vincze János Farkas az SZTE BTK történelem szakos hallgatója.

A kötetet lektorálta dr. Döbör András és dr. Miklós Péter történészek, valamint dr. Nóbik Attila neveléstörténész. Az Előszót Fáyné dr. Dombi Alice tanszékvezető főiskolai tanár készítette el.

A könyv megjelenését az SZTE JGYPK Alkalmazott Pedagógia és Pszichológia Tanszék és az SZTE JGYPK Szakképzési, Továbbképzési és Távoktatási Központ támogatta, a kötet kiadója a Délvidék Kutató Központ, technikai szerkesztő Veres Ildikó.

A kötetet szerkesztette, és a Kiss Áron Neveléstörténeti Tehetségműhely tagjait mentorálta: Fizel Natasa neveléstörténész.

Ezúton is köszönöm a segítséget mindenkinek, aki bármilyen szerepben részt vett, és segített a könyv elkészültében, és sok szeretettel várok/várunk minden kedves érdeklődőt a könyvbemutatóra! 

Foto: postcards.hungaricana.hu

Kommentek